Sopa de Cabra a l'especial 500 d'Enderrock TV

Dimarts 28 de juny Gerard Quintana i Josep Thió seran els convidats del programa

| 27/06/2016 a les 15:00h

L'espai musical Enderrock TV presentat per Elisenda Soriguera arriba aquest dimarts al programa número 500. Per celebrar-ho, Gerard Quintana i Josep Thió (Sopa de Cabra) en seran els protagonistes, mentre que la resta de dies hi passaran Itaca Band, Toni Xuclà, Hysteriofunk i Ascensa Furore.

Gerard Quintana i Josep Thió. Foto: Xavier Mercadé


Dilluns de festival. La ruta festivalera arriba a Enderrock TV amb Itaca Band. La banda de Montcada i Reixac ha estat la darrera de sumar-se al cartell del Canet Rock, que celebrarà la tercera edició aquest dissabte 2 de juliol al Pla d'en Sala. En acústic, Albert García (veu i guitarra) i Unai Eizaguirre (guitarra) interpretaran "Torna'm", una de les cançons més emotives del darrer disc del grup, Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015).

Dimarts 'Especial 500'. Gerard Quintana (veu) i Josep Thió (guitarra), líders de Sopa de Cabra, trepitjaran per primera vegada el plató d'Enderrock TV a l'especial número 500. Els veterans de l'escena catalana han tornat a la carretera amb cançons que acompanyen la nova etapa de maduresa que els durà properament als festivals Arts d'Estiu de Pineda de Mar (15 de juliol) i Sons del Món a Roses (23 de juliol). Un cop bufades les espelmes, interpretaran "Sense treva", segon senzill del darrer disc, Cercles (RGB Suports, 2015).

Dimecres de poesia musicada. De poetes, cançonetes (Picap) és l'últim disc de Toni Xuclà, on ha musicat versos de diversos poetes catalans. Es tracta d'un projecte encarat al públic familiar, per donar a conèixer el gènere literari als infants. Al programa interpretarà "Bombolles", de Joana Raspall.

Dijous literari i instrumental. Els andorrans Hysteriofunk han publicat Forma (Right Here Right Now, 2016), un llibre-disc per donar un nou gir expressiu a les seves composicions instrumentals. Free jazz i post-rock que enguany celebra dues dècades de trajectòria. A Enderrock TV en presentaran un tast, la cançó "Mahjong".

Divendres de hip-hop contundent. Ascensa Furore és la nova formació barcelonina de hip-hop reivindicatiu de la mà dels MC Bittah i Turo i del productor i guitarrista Only Güan. Per tancar la setmana interpretaran "Cenizas heladas", cançó inclosa al seu primer EP, A la contra (New Beats).

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.


Arxivat a: Enderrock, ascensa furore, televisió, enderrock tv, la xarxa, sopa de cabra, el punt avui tv, especial 500, itaca band, toni xuclà, hysteriofunk