Padeviena, a foc lent

La formació intergeneracional publicarà el seu primer disc, 'A contrallum', al setembre

| 02/07/2016 a les 06:59h
Arxivat a: Enderrock, maresme, cançó d'autor, pop, padeviena, sant pol de mar
El grup del Maresme no pot aguantar més i ja ha publicat bona part de les cançons que formaran part del seu primer disc a Youtube. A Enderrock.cat ja podeu escoltar "A contrallum", una cançó breu que bateja el debut discogràfic de Padeviena.

Padeviena. Foto: P. Sauleda

Padeviena és una formació intergeneracional, perquè està integrada per membres d'entre 24 i 64 anys, que va néixer l'any 2014 de la mà de Laura Aragonès (lletres), Paco Garcia (guitarres i composició) i Carmen Garcia (veu, piano i composició). Segons Aragonès, tots comparteixen "l'inconformisme d'estar lligats a un estil concret o unes normes". El nom del grup fa venir salivera, i se li va ocórrer al guitarra Paco Garcia, com a gran enamorat de la ciutat austríaca de Salzburg.

Les composicions del grup maresmenc es mouen entre la cançó d'autor, el pop i la música simfònica; unes cançons del tot sensorials que de mica en mica presenten a Youtube. A Enderrock.cat podeu escoltar la cançó que dóna nom al títol del seu primer treball, "A contrallum": "És l'última cançó que vam preparar i creiem que descriu la idea que no pertanyem a cap estil concret", valora Aragonès.

 

A contrallum sortirà a la venda cap al setembre i contindrà 13 cançons. A continuació en podeu escoltar una desena: