Un concert 100% Lax'n'Busto

El 4 de novembre el grup s'acomiadarà dels escenaris per escriure un nou disc

| 04/07/2016 a les 07:00h

La banda del Vendrell plegarà veles concretament d'aquí a quatre mesos i clourà la gira d'aniversari dels 30 anys a la sala Razzmatazz de Barcelona. 

Lax'n'Busto. Foto: Andreu Robuster


Qui no s'ha emocionat escoltant, i també cantant, grans cançons com "Miami Beach", "Llença't", "Més que la meva sang", "La meva terra és el mar", "Que boig el món"... i així podríem seguir amb un llarg etcètera. Lax'n'Busto són autors de temes referencials del 'rock català' i en definitiva de la història musical catalana del segle XX i XXI. 

El grup no ha parat de reinventant-se disc a disc, directe a directe, creant vincles generacionals entre el públic que ha crescut amb la seva música. La seva darrera referència publicada és Essencials & Rareses (RGB Suports, 2014), un doble disc a mode de calaix de sastre amb versions, adaptacions i fins i tot temes inèdits. Després de 30 anys als escenaris, més de 1.400 concerts i 17 discos, Lax'n'Busto pleguen una temporada indefinida per agafar aire i escriure noves cançons. 

Els vendrellencs han avisat amb temps, perquè a ningú l'agafi desprevingut. I és que el 4 de novembre muntaran una gran festa a la sala Razzmatazz de Barcelona; un comiat que no és un adéu per sempre, sinó un fins aviat. Les entrades ja es poden comprar aquí

Arxivat a: Enderrock, 30 anys, razzmatazz, lax'n'busto, curtcircuit, cicle, barcelona