Segonamà i Tortellinis a Enderrock TV

I també: Nico Roig i Josep Pedrals, La Beauty Farra i Mireia Vilalta

| 04/07/2016 a les 15:00h

Comença la primera setmana de juliol a Enderrock TV amb cinc grups i solistes que es mouen entre el pop-rock festiu, el rock'n'roll i la poesia: dilluns La Beauty Farra, dimarts Mireia Vilalta, dimecres Segonamà, dijous Tortellinis i divendres Nico Roig i Josep Pedrals.

Segonamà. Foto: Arxiu del grup


Dilluns de rock'n'roll. El cantant i guitarrista Carles Mestre no entén la música sense el rock'n'roll desenfrenat. El seu nou projecte La Beauty Farra s'amaneix d'un discurs àcid i irònic a les cançons del primer disc, Taüt (DiscMedi, 2015). A Enderrock TV n'interpretarà una cançó: "La culpa". 

Dimarts de cançó-rock. La gironina Mireia Vilalta ha militat a moltes bandes, i ha decidit engegar un projecte en solitari per cantar les seves pròpies composicions pop-rock. El 9 de juliol presentarà les noves cançons d'Apnea (Lengua Armada) a Santa Coloma de Farners, i abans a Enderrock TV en farà un tast: "Oh Baby". 

Dimecres per agafar aire. La jove banda de pop-rock mestís Segonamà ha publicat el seu debut Endinsa't (autoeditat). Al programa musical interpretaran una cançó de la seva carta de presentació, "Coge aliento". 

Dijous culinari. El municipi garrotxí de Tortellà ha inspirat un jove grup d'amics músics per al nom d'una nova banda de pop-rock festiu. Tortellinis han recollit al debut En un racó del món (RGB Suports) les seves inquietuds primigènies, i dijous seran els convidats del programa, on interpretaran el tema que dóna nom a l'àlbum. 

Divendres d'altura. El 15 de juliol Josep Pedrals i Nico Roig presentaran un maridatge entre poesia, música i vi al cicle Terrats en Cultura. A Enderrock TV en presentaran les coordenades i la cançó "El porc". 

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa.

Arxivat a: Enderrock, televisió, mireia vilalta, enderrock tv, el punt avui tv, la xarxa, nico roig, la beauty farra, segonamà, josep pedrals, tortellinis