La Folie i Xarim Aresté al cicle Quatre de Fresques

La primera edició de la proposta barcelonina se celebrarà del 6 al 14 de juliol a la Fabra i Coats

| 05/07/2016 a les 07:00h

Neix un nou cicle musical estiuenc i gratuït a l'ateneu L'Harmonia, dins el recinte de la Fabra i Coats. Batejat amb el nom de Quatre de Fresques, del 6 al 14 de juliol hi desfilaran grups com Judit Neddermann, Xarim Aresté, Chill & Funk i La Folie

La Folie. Foto: Arxiu Enderrock


Del 6 al 14 de juliol se celebrarà la primera edició del Quatre de Fresques, un cicle de concerts gratuïts organitzat per l'ateneu L'Harmonia dins el recinte de la Fabra i Coats. Hi haurà quatre propostes d'estils molt diferents, amb estrenes inèdites i presentacions dels treballs més recents. 

El primer concert serà el dimecres 6, a càrrec de Judit Neddermann, que presentarà el seu nou disc, Un segon (Satélite K, 2016), juntament amb algunes peces de la seva primera obra, Tot el que he vist (Temps Record, 2014). L'acompanyaran el baixista Isaac Coll i el percussionista Dídak Fernández en un format acústic que s'estrena per primer cop. La cantautora interpretarà cançons que parlen de les seves vivències, amors, desamors, de trobar respostes... en una barreja de gèneres que corroboren el bagatge de la maresmenca.



L'endemà, Xarim Aresté també presentarà el seu segon disc en solitari, La rosada (BankRobber, 2015). El guitarrista que ha acompanyat Sopa de Cabra, Sanjosex, Very Pomelo o Maika Makovski s'atreveix a presentar unes cançons on la veu guanya més presència per davant de les sis cordes. 



Chill & Funk seran els protagonistes el següent dimecres, dia 13. La barreja de soul, r'n'b i funk vibes amb música ambiental i downbeat i les combinacions de bases seqüenciades han captivat el públic proper a la música electrònica. Els barcelonins tocaran temes propis i versions d'altres artistes com Prince, Sade o Clara Hill



Per tancar el cicle de concerts, La Folie oferirà un concert el dijous 14. El grup es va formar el 2012 i fa uns mesos ha publicat el seu debut, Traficants de somnis (Petits Miracles, 2016). El quintet s'ha desmarcat amb la poesia musicada, i barreja soul, funk, pop i reggae. 



Tots els concerts començaran a les 20 h, l'entrada és gratuïta i hi haurà un servei de bar amb begudes i menjar. Per a més informació podeu consultar el web de l'ateneu L'Harmonia.  
Arxivat a: Enderrock, fabra i coats, ateneu l'harmonia, sant andreu, barcelona