La Casa Azul i Real Estate al Vida 2017

Exhaurits els primers abonaments a preu reduït del festival vilanoví

| 08/07/2016 a les 06:59h

El Vida Festival 2017 se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol. El festival internacional de Vilanova i la Geltrú no fa ni una setmana que ha tancat la tercera edició i ja treballa per a l'any vinent: han anunciat els dos primers confirmats, La Casa Azul i Real Estate, i han posat a la venda 1.000 abonaments a preu reduït. En menys de 48 hores ja s'han venut, i ara n'hi posen un miler més a 55 euros.
La Casa Azul. Foto: Xavier Mercadé

El Vida ha tancat l'edició del 2016 i amb el record encara ben viu ja comença a escalfar motors per a l'edició de l'any que ve. De moment han confirmat dues bandes del cartell: el grup de pop dels noranta liderat pel barceloní Guille Milkiway i l'indie-rock dels nord-americans Real Estate

Èxit de convocatòria

El públic més fidel del festival ja ha comprat els abonaments per a l'any vinent. El dimecres 6 de juliol es van posar a la venda 1.000 entrades a 50 euros, i ja s'han exhaurit. Davant la bona rebuda, l'organització n'ha posat un miler més a la venda a 55 euros. 

També es poden adquirir entrades vip en la categoria Wild Side, per 120 euros, un passi que a més permet accedir a l'edifici Masia d'en Cabanyes, amb un espai de degustacions gratuïtes. Es poden obtenir a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, vilanova i la geltrú, festivals, vida, la casa azul, real estate