Claudia Crabuzza a Enderrock TV

També passaran pel plató Prou!!!, Roger Argemí, Martina Tresserra i Carlitos Miñarro

| 11/07/2016 a les 15:00h

Aquesta setmana a Enderrock TV s'hi escoltarà una amalgama sonora: des del rock progressiu de Prou!!! fins a la cançó-rock de Claudia Crabuzza, el pop de Roger Argemí, la cançó d'autor de Martina Tresserra i la rumba de Carlitos Miñarro.
Claudia Crabuzza. Foto: Annicchiarico

Dilluns contundent. La banda de rock progressiu Prou!!! debuta a L'art de desaparèixer (No Me'n Records, 2015), un disc carregat de concessions i riffs instrumentals. A Enderrock TV interpretaran la cançó "Wasting Life". 

Dimarts de cançó-rock. L'algueresa Claudia Crabuzza, acompanyada de Catarinangela Fadda, presentarà al programa musical el seu primer disc de cançons pròpies, Com un soldat (Microscopi, 2016), on han realitzat els arranjaments membres de Love of Lesbian. La cançó que dóna nom al disc tancarà l'emissió del dia. 

Dimecres pop. El jove igualadí Roger Argemí debuta a Un nou sentit (Crea Music, 2016), la seva mirada del món de sonoritat pop. El 22 de juliol actuarà al barri de Poblesec de la capital catalana i el 4 d'agost a Cunit. Abans trepitjarà el plató d'Enderrock TV i interpretarà "Un nou sentit". 

Dijous poètic. L'actriu i cantant Martina Tresserra ha musicat un conjunt de poemes de la també actriu Estel Solé al disc Altres dones (Temps Record, 2016). A Enderrock TV presentarà el seu debut com a música i cantarà "Quatre ratlles". El programa s'avançarà a les 21.15 h com a El Punt Avui TV perquè el canal emetrà en directe el Festival Internacional de Música de Cantonigròs.

Divendres de rumba familiar. A ritme de ventilador Carlitos Miñarro ha escrit un àlbum destinat a pares i mares que volen introduir les criatures a la rumba catalana. Titulat Superbaby (Kasba Music), a Enderrock TV tancarà la setmana amb el tema que ha batejat el treball. 

O
n es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa.

Arxivat a: Enderrock, la xarxa, el punt avui tv, enderrock tv, roger argemí, claudia crabuzza, prou!!!, martina tresserra, carlitos miñarro, televisió