El festival Hipnotik s'acomiada

La cita barcelonina de hip-hop plega veles després de 12 anys d'activitat

| 14/07/2016 a les 14:59h

El festival Hipnotik, que se celebra a la tardor a Barcelona, ha anunciat que enguany no hi haurà una nova edició. L'organització ha emès un comunicat on explica el cessament del festival per motius econòmics.
Festival Hipnotik. Foto: Arxiu del festival

Barcelona es queda sense la principal programació de hip-hop de la ciutat. Després de 12 anys el festival Hipnòtik ha anunciat que no hi haurà edició aquest 2016 i, de moment, els anys vinents tampoc. Segons han especificat en un comunicat, els principals motius són econòmics: "La suma de les complicades circumstàncies econòmiques actuals, com l'augment de l'IVA cultural i la reducció, any rere any, dels recursos aportats per patrocinadors i institucions, en fan complicada la continuïtat". 

La trobada s'ha celebrat a les instal·lacions del CCCB i el cartell sempre ha combinat els quatre elements de la cultura hip-hop: rap, DJ, breakdance i grafiti. Per l'escenari del festival hi han passat artistes internacionals com Afrika Bambaataa DJ QBert i músics estatals com Violadores del Verso o CPV.

L'organització també ha volgut donar les gràcies a tots els agents implicats en l'esdeveniment: des del CCCB fins als patrocinadors, i sobretot al públic. 
Arxivat a: Enderrock, barcelona, hipnotik, hip hop, festivals