La gran festa cucurella de The Risas

El 20 de gener els santcugatencs tanquen la gira de 'Cucurelles'

| 15/07/2016 a les 07:00h

El funk és la raó de ser de The Risas, i els vallesans ho han tornat a demostrar al segon disc, Cucurelles (RGB Suports, 2016). El grup prepara un gran final de gira que tindrà lloc el 20 de gener de 2017 al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès amb un munt de convidats, entre els quals Els Pets, Oques Grasses i Obeses.

The Risas. Foto: Arxiu del grup


The Risas tancaran la gira de presentació del seu segon disc a casa acompanyats d'una bona colla d'artistes i també d'una big band, una secció de cordes i coristes. Encara queda mig any per a la cita, però els santcugatencs no es podien aguantar i n'han donat detalls. 

Membres d'Els Pets, Obeses, Oques Grasses, Fundación Tony Manero, The Gramophone Allstars Big Band, Monica Green, Cybee, Acció, Izah, Mendetz, Pulmon Beatbox i Victor Mirallas són de moment els primers convidats que han confirmat assistència al gran final de festa cucurella.

El concert tindrà lloc el divendres 20 de gener de 2017 al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, i les entrades ja es poden comprar per 16 euros a través d'aquest enllaç

Arxivat a: Enderrock, fi de gira, cucurelles, funk, the risas, sant cugat del vallès, teatre-auditori