Roba Estesa i Murdoc a Enderrock TV

També passaran pel programa aquesta setmana Landry el Rumbero, Pares i Joan Vázquez

| 18/07/2016 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat musical dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà del programa Enderrock TV. Cinc grups són els protagonistes de la setmana, i aquests dies són Pares, Murdoc, Joan Vázquez, Landry el Rumbero i Roba Estesa.

Roba Estesa. Foto: Sara Estalella


Dilluns solar. Els vilanovins Pares han enregistrat el seu primer disc amb energia solar. Titulat De sota els pins (Temps Record, 2016), es tracta d'un àlbum que reivindica la natura com a font d'inspiració. Al programa musical interpretaran la cançó "Tant...".

Dimarts d'estrena. Murdoc és el projecte en solitari de Bernat Sànchez (Mine!), i recentment ha publicat les primeres cançons a Deprimix, Placalt, Malin (Great Canyon Records). El 26 de juliol el presentarà en directe a l'Antic Teatre de Barcelona, i a Enderrock TV en farà un tast: "Ojos de loca". 

Dimecres de música i teatre. El cantant i actor Joan Vázquez ha publicat un tribut discogràfic al compositor i lletrista nord-americà Stephen Sondheim, anomenat Something's Coming; una oda al teatre musical que presentarà a Enderrock TV amb la cançó "Being Alive". 

Dijous de rumba. El vallesà Landry el Rumbero ha decidit apropar la rumba al públic familiar amb un disc de cançons pròpies titulat Ets especial (RGB Suports). A ritme de ventilador, a Enderrock TV s'endinsarà de nou al gènere amb la cançó que dóna nom al disc.

Divendres de folk calentó. Les guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània 2015 Roba Estesa presentaran el seu debut discogràfic Descalces (Coopula Records, 2016), un primer disc de folk festiu i lletres sobre la dona empoderada. "A la muntanya" és la cançó que donarà la benvinguda al cap de setmana.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, roba estesa, murdoc, landry el rumbero, pares, joan vázquez, la xarxa, el punt avui tv