Recta final del festival Portablau

Aquest divendres 29 de juliol el cantautor cubà Pablo Milanés actuarà a Empúries

| 29/07/2016 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, josep tero, pablo milanés, l'escala, empúries, lídia pujol, les anxovetes, quimi portet, rafael amargo, rozalén, marina rossell, maria del mar bonet
L'Escala i Empúries encaren les darreres cites de la novena edició del festival Portalblau. Els últims músics que hi desfilaran són Pablo MilanésJosep Tero amb Marina Rossell, i Maria del Mar Bonet i Quimi Portet.

Quimi Portet. Foto: Noemí Elias

L'àgora grega d'Empúries rebrà aquest divendres 29 de juliol el cantautor i guitarrista cubà Pablo Milanés. L'endemà, al mateix espai, la jove cantautora Rozalén presentarà el seu segon disc, Quien me ha visto... (Sony Music, 2015). 

La setmana vinent serà la definitiva. El divendres 5 d'agost Josep Tero presentarà Kavafis en concert (Temps Record, 2016). Lluís Llach i el cantautor escalenc van musicar junts un conjunt de poemes del grec Konstandinos Kavafis, però en directe l'acompanyaran Marina Rossell i Maria del Mar Bonet, que també han participat a l'enregistrament.

L'osonenc Quimi Portet s'encarregarà de cloure la novena edició del festival Portalblau diumenge 7 d'agost a l'escenari del Mar d'en Manassa. El cantant i guitarrista farà parada i fonda amb nou disc sota el braç, Ós bipolar (Música Global, 2016), i el seu univers particular, oníric i surrealista.

A banda de la música, el Portalblau també proposa altres activitats culturals, com ara el ballarí i coreògraf Rafael Amargo, i xerrades sobre filosofia i política. De fet, aquest divendres tindrà lloc la conferència Europa en la cruïlla: crisi, refugiats i protagonistes a càrrec de Josep Maria Terricabras.