Nits de jazz a la Pedrera

XVI edició dels concerts del millor jazz al terrat de l'edifici gaudinià

| 30/07/2016 a les 07:00h

Des del 17 de juny fins a la vigília de la Diada, la Pedrera s'omple cada cap de setmana del millor jazz català i d'altres artistes estrangers. El cartell el formen molts artistes coneguts del panaroma modern actual, com Mathilde Toussiant, Xavi Torres Trio o Mayte Alguacil

Xavi Torres Trio. Foto: Anna Crespo

El jazz s'apodera de la Pedrera fins al 10 de setembre. Cada cap de setmana hi passen grups que realitzen dues actuacions, divendres i dissabte. El públic del cicle pot gaudir de les meravelloses vistes des del terrat de l'edifici, de l'espectacle musical amb una il·luminació especial, una copa i la possibilitat de realitzar una visita a l'Espai Gaudí. 

Des del 17 de juny, un dels edificis més emblemàtics de l'arquitecte del Baix Camp s'ha anat omplint de jazz cada cap de setmana. Fins ara hi han actuat els grups The OldiansJazz Care All StarsChris Cheek QuintetMathilde Toussaint, Fèlix Rossy Quintet i Slow & Canela

Aquest dissabte 30 de juliol, Mayte Alguacil farà la segona audició, on ens oferirà els clàssics del jazz nord-americà. La setmana que ve hi haurà dues nits dedicades al segell discogràfic Underpool, el primer dia amb el bateria Pep Mula i el segon amb un altre percussionista, Carlos Falanga, que presentarà els seus temes recopilats a Gran coral (Underpool, 2015). Un dels conjunts més esperats és el trio del pianista Xavi Torres (12 i 13 d'agost), que també ha publicat un disc fa poc titulat Skyline (Seed Music, 2015), Kanan & Rossy Quartet (19 i 20 d'agost), el trio de Marc Ferrer amb el saxofonista Gianni Gagliardi (26 i 27 d'agost) i Laurent Coulondre Trio (2 i 3 de setembre).

El cicle finalitzarà amb un altre conjunt de casa nostra: MAP (Mezquida, Aurignac i Prats), un pianista, un saxofonista i un bateria, tots tres habituals als escenaris barcelonins de música moderna (9 i 10 de setembre). 

En aquest web hi trobareu més informació. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, barcelona, jazz, pedrera