Música per a microteatre

Núria Graham participa al projecte 'Motxilles' amb la cançó "I'll be there"

| 25/08/2016 a les 14:59h

Fins aquest diumenge 28 d'agost a l'espai Microteatre Barcelona es podrà veure Motxilles, una obra que vol transmetre emocions i compartir-les amb el públic. L'ira, l'amor, el desamor, la soledat i les pors són alguns dels temes que toquen les dues protagonistes femenines. De fons, han escollit una cançó de Núria Graham.

Núria Graham. Foto: Arxiu de l'artista


L'obra Motxilles ha estat tot el mes d'estiu a l'espai Microteatre Barcelona (C. Bailèn, 194), i encara sou a temps de veure-la fins diumenge. Dirigida per Lia Pérez Cruz, hi han col·laborat majoritàriament dones i de diferents àmbits artístics: la fotògrafa Martina Matencio, la dissenyadora de moda Maria Roch i la cantant vigatana Núria Graham, que ha cedit la cançó "I'll be there" com a banda sonora. El tema està inclòs al seu darrer treball, In the Cave (El Segell del Primavera, 2016). 

El projecte pretén conscienciar el públic de les emocions. Per això els espectadors poden deixar un paper anònim amb la càrrega que porten a sobre. És a dir, la gent es pot desfogar mitjançant un missatge que serà interpretat per diferents artistes plàstics en una exposició a l'octubre. 

L'obra repassa la figura de la dona davant les petites inseguretats i desconfiances que pot tenir al llarg de la seva vida, a partir de la relació de dues bones amigues. Els gestos, la ironia i el drama contribueixen a oferir una visió femenina de les pors íntimes. 

A continuació podeu veure el teaser de l'obra:

Arxivat a: Enderrock, teatre, núria graham, microteatre