OSV, SonarKids i Brodas Bro al Palau

El Palau de la Música Catalana estrena la temporada amb Prokófiev

| 04/09/2016 a les 07:00h

El 17 de setembre l'Orquestra Simfònica del Vallès s'uneix amb SonarKids i Brodas Bros per iniciar la temporada 2016-17 dels concerts simfònics del Palau de la Música Catalana. El primer concert familiar serà de l'obra En Pere i el Llop de Prokófiev

Orquestra Simfònica del Vallès. Foto: Arxiu del grup 

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) iniciarà la temporada dels concerts simfònics del Palau de la Música Catalana. És una habitual d'aquest cicle, amb tretze interpretacions anuals, i estarà dirigida per Pedro Alcalde. La primera edició d'enguany serà un concert familiar el 17 de setembre. 

L'OSV interpretarà peces de Maurice Ravel i Serguei Prokófiev. El concert començarà amb "March op. 89" del compositor rus, i tres moviments dels cinc poemes musicals de Ravel "Ma mère l'oye". El plat fort de l'espectacle serà la posada a escena de "Pere i el Llop" de Prokófiev

Durant la representació de la darrera obra, la companyia d'art urbà Brodas Bros oferirà una interpretació de hip-hop. El conjunt internacional ha captivat el públic d'arreu amb la seva dansa contemporània. El grup d'animació infantil SonarKids col·laborarà a l'espectacle. D'aquesta manera, l'OSV oferirà un innovador concert on la música es combinarà amb la dansa urbana i la literatura. 

L'orquestra realitzarà més concerts al Palau aquest octubre amb la 4a Simfonia de Mahler, a l'octubre es traspassaran al jazz amb peces de Sinatra, Copland i Bernstein, i al desembre farà un repàs dels clàssics de John Williams als cinemes i altres bandes sonores. D'aquesta manera, l'orquestra, que aviat arribarà als 30 anys de vida, s'acosta als gèneres menys explorats de la formació simfònica i amplia el ventall d'opcions musicals. 

Aquí hi trobareu més informació. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, familiar, simfònica, música clàssica, Barcelona