100 propostes del Temporada Alta

El festival gironí celebra els 25 anys amb un immens cartell cultural

| 26/09/2016 a les 07:00h

La Temporada Alta de les comarques gironines tindrà lloc durant l'octubre, el novembre i l'inici del desembre. Enguany se celebra la 25a edició dels espectacles d'arts escèniques amb prop de 100 propostes culturals, entre les quals destaquen les actuacions musicals de Manel, Jorge Drexler i Ara Malikian


Arriba la 25a edició del festival de tardor Temporada Alta, que tindrà lloc a l'octubre, novembre i part de desembre. Girona i Salt, entre altres poblacions gironines, acolliran unes 100 actuacions artístiques, 30 de les quals internacionals, 29 produccions i coproduccions i 33 estrenes. Enguany hi ha 61 espectacles d'autoria catalana que pretenen acostar el teatre, la música, el circ i la dansa contemporània al públic. 

La proposta musical d'enguany consta d'un cartell d'artistes molt diversos, com els cantautors Paul Fuster (11 de novembre, Salt), Jorge Drexler (5 de novembre, Girona), Rosario Flores (19 de novembre, Girona), Rocío Molina (18 de novembre, Salt) i Rufus Wainwright (14 d'octubre, Girona). 

També hi passaran grups reconeguts com Cabosanroque (8 i 19 de novembre, Girona), formació que des de fa 15 anys experimenta amb els instruments; Manel (1 d'octubre, Girona), que presentarà Jo competeixo (Warner, 2016), i els madrilenys Izal (30 de setembre, Salt). 



També cal destacar el concert del violinista libanès Ara Malikian, que actuarà amb la banda (13 de novembre, Girona) i en format de duet amb el guitarrista Fernando Egozcue (11 de novembre, Palafrugell), el d'Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet (4 de desembre, Girona), que preparen un nou treball amb un acompanyament de luxe, i el de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (23 d'octubre, Fornells de la Selva). 

El teatre serà l'art més explorat del cicle, sovint acompanyat de musicals, espectacles de dansa contemporània o coreografies. Tot plegat començarà amb "In memoriam - La quinta del biberó" (30 de setembre, Girona), una coproducció amb el Teatre Lliure que ens traslladarà a la Batalla de l'Ebre. Internacionalment es programarà dos grans cicles: Connexió Iberoamèrica, amb propostes de l'altra banda de l'Atlàntic, i Connexió Flandes, que pretén presentar per segon any consecutiu el teatre flamenc. 

Temporada Alta també aposta pel circ i els espectacles familiars. A més, també es realitzarà mostres de cinema, xerrades i cursos teatrals. 

Trobareu la programació completa al web del festival. 
Arxivat a: Enderrock, circ, dansa, temporada alta, teater, girona, música