Sold out al final de gira de Blaumut

El 24 de novembre a la sala Apolo es viurà 'La darrera nit al bosc'

| 17/09/2016 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, pop, barcelona, la darrera nit al bosc, sala apolo, blaumut, el primer arbre del bosc, final de gira
Blaumut han trepitjat més de 90 municipis d'arreu del territori català per presentar El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015). Per a la darrera parada a la sala Apolo de Barcelona (el 24 de novembre a les 21 h) han citat alguns convidats, com Judit Neddermann Marc Parrot, a més d'un bon grapat de seguidors, que han exhaurit entrades.

Blaumut. Foto: Georgina Puig


El segon disc, El primer arbre del bosc, ha consolidat el quintet com una de les bandes del moment. El seu pop d'arranjaments clàssics ha evolucionat i sona contundent i rocker en els darrers directes. Enmig de la gira estiuenca, el grup anuncia l'última parada de la presentació: el 24 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

L'han batejat com La darrera nit al bosc, un concert inèdit on tindran a l'escenari el compositor i productor mexicà al violí i guitarra Carlos Montfort (Lila DownsSilvia Pérez Cruz), el pianista Dani Espasa (Hespèrion XXI), el multiinstrumentista Xavi Lozano, Judit Neddermann i Marc Parrot

Blaumut es proposa convertir l'Apolo en un bosc en tots els sentits. A la nota de premsa ho anuncien així: "No només d’aspecte visual, sinó reproduint amb la màxima fidelitat l’olor d'humitat, frescor i vida. Una experiència sensorial que els ha portat a dissenyar una producció pròpia amb escenografia, pantalles, leds i una ambientació olfactiva creada expressament per a l’ocasió".