El cicle Residències Musicals torna amb noves promeses

Tres joves exhibiran el seu talent a la Pedrera

| 18/09/2016 a les 15:00h

La cinquena temporada del cicle Residències Musicals impulsa el talent dels joves músics Elisabet Franch, Carles Marigó i Joel Bardolet
Elisabet Franch, Carles Marigó i Joel Bardolet

Diumenge 18 de setembre s’inicia la cinquena temporada del cicle Residències Musicals amb el concert d’Elisabet Franch. Considerada una de les flautistes catalanes amb més trajectòria internacional de la seva generació, inaugurarà la temporada amb un concert a duet amb piano.

El calendari de programació previst porta un concert el tercer diumenge de cada mes, des del setembre fins al maig. Els músics residents s'aniran alternant per protagonitzar cadascun un concert diferent cada trimestre; d'aquesta manera es vol oferir una programació variada i atractiva. Aquest format permet als residents treballar amb temps les seves propostes i seguir el programa de Residències de la Fundació durant tota la temporada.

El primer trimestre del cicle també té programades actuacions a la Pedrera dels altres dos residents: Jordi Bardolet el 16 d'octubre i Carles Marigó el 18 de desembre. Tots ells són joves catalans de reconegut talent i amb carreres emergents que actualment també estan promovent els seus projectes a l'estranger.

Després de cinc edicions, la iniciativa s’ha consolidat en el seu objectiu prescriptor de promocionar joves talents de la interpretació musical del nostre país. Aquesta plataforma permet a l’artista resident presentar tota la seva versatilitat, incentivar l’ampliació de repertoris i, alhora, contribuir a la projecció exterior de la seva carrera, sense deixar de banda la fidelització del públic local.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Carles Marigó, Elisabet Franch, residencies musicals, Joel Bardolet