Es presenta el llibre 'Pep Sala. L'home de Sau'

40 anys de pop delicatessen

| 26/09/2016 a les 11:26h

Per celebrar 40 anys de trajectòria, enguany Pep Sala publica un llibre coeditat per Enderrock i Cossetània i un àlbum, Ops! Mireu què he fet (L'Indi Music, 2016), que repassa les cançons pròpies i dels grups dels quals ha format part l'osonenc. La presentació tindrà lloc dilluns 26 de setembre a Barcelona.
Pep Sala. Foto: Juan Miguel Morales

Pep Sala
és un dels músics indispensables per comprendre la dimensió i l’abast de l’anomenat rock català. Tot i que ja tenia una carrera musical anterior, el seu èxit va arribar amb Sau, el grup que va fundar al costat de Carles Sabater i Joan Capdevila i que va deixar i himnes transgeneracionals com “Boig per tu”.

A Pep Sala. L’home de Sau, coeditat per Enderrock i Cossetània, descobrim la totalitat de la carrera artística del músic de Vic, des dels grups adolescents dels setanta fins al seu pas per Escòcia amb els Midnite Hour, passant per l’èxit de Sau, el divertimento de Pep Sala & La Banda del Bar durant els anys sabàtics de Sau i la profunditat de la seva carrera en solitari, signada només amb el seu nom i cognom. A més, Pep Sala revela facetes poc conegudes de la seva personalitat, com la passió per la gastronomia i l’afició als llibres. L'acte de presentació tindrà lloc dilluns 26 de setembre a les 19 h a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia de Barcelona.

Aquesta serà la primera parada de Pep Sala en aquest any d'aniversari, però els seus plans no s'aturen aquí. Després del seu darrer concert a la sala Barts de Barcelona, en el qual va presentar el disc Ops! Mireu què he fet  (L'Indi Music, 2016) juntament amb artistes convidats, Sala va anunciar que durant l’estiu del 2016 no faria concerts. Un cop passat aquest parèntesi, l’artista vol acabar l'etapa com cal, motiu pel qual aquesta tardor-hivern realitzarà els últims concerts com a Pep Sala.

De setembre a novembre d’enguany col·laborarà amb l'espectacle Tornem a Sau. A partir de novembre, alternarà concerts acústics amb el que pretén ser l’última gira amb la seva banda, interpretant temes del darrer disc. El primer concert serà el 25 de novembre, al Teatre Cirviànum de Torelló. La darrera oportunitat de veure Pep Sala serà l’1 d’abril de 2017, a la sala Luz de Gas. Prèviament, però, visitarà ciutats com Girona, Tarragona o Manresa.
Arxivat a: Enderrock