L'OBC inicia la nova temporada de L'Auditori de Barcelona

440Clàssica&Jazz publica un número doble amb portades d'Eduard Iniesta i Pablo Heras-Casado

| 30/09/2016 a les 07:00h

Aquest vespre, el director Kazushi Ono i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya reapareixeran a la Sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona. L'equipament musical de la ciutat celebrarà el concert inaugural amb obres d'Hèctor Parra, Rakhmàninov i Txaikovski.


El pianista Leif Ove Andsnes serà el solista que interpretarà, juntament amb l'OBC, el "Concert núm. 4" de Rakhmàninov, una obra que el compositor va començar a compondre als anys vint després de sentir "Rhapsody in Blue", de Gershwin. En el programa també hi consta una obra del català Hèctor Parra, compositor resident a L'Auditori, i la "Simfonia núm. 3 en re major, op. 29 (Polonesa)" de Txaikovski, una peça simfònica fins ara mai interpretada per l'OBC.

440 32 i 33: Eduard Iniesta i la revista de la temporada 2016-17 a L'Auditori
L'Auditori comença així la temporada 2016-17 de concerts i espectacles per a tots els públics. En aquest cas i per acompanyar la temporada, la revista 440Clàssica&Jazz ha publicat un número especial –el 33– que versa únicament sobre la programació de L'Auditori, i que acompanya el número 32, amb una portada dedicada a Eduard Iniesta, que publica el disc La petita casa de mi mateix (Satélite K, 2016), amb l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, i que oferirà un concert antològic al Palau de la Música Catalana el proper 13 de febrer.

Pel que fa al número 33, destaquen una entrevista al director Pablo Heras-Casado, que és un dels punts forts de la temporada de música antiga; un perfil del director rus Valery Gergiev, que dirigirà l'OBC juntament amb l'Orquestra del Teatre Mariinsky, i un extens apartat dedicat a la programació familiar i educativa, entre altres. Aquest número especial de la revista estarà a l'abast del públic de L'Auditori a la vegada que anirà encartat amb el número 32 d'octubre, i per tant el rebran tots els abonats a la revista i es podrà adquirir als punts de venda habituals.

El concert inaugural és avui divendres a les 20.30 h, a L'Auditori de Barcelona. El programa es repetirà dissabte 1 d'octubre a les 19 h, i diumenge 2 d'octubre a les 11 h. El mes d'octubre la temporada avançarà amb la programació de folk britànic, de pop-rock amb el concert '25 anys de Rock Català', amb més concerts de l'OBC i amb Titanic Live, entre altres.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz