S'activa el dispositiu LEM

El festival de Gràcia Territori Sonor desplega música experimental al llarg de l'octubre

| 30/09/2016 a les 15:00h

La baixista Floy Krouchi va llançar el tret de sortida al 21è festival de música experimental LEM, el passat 29 de setembre als Cinemes Texas de Barcelona. Les properes setmanes, els amants del risc i les experiències sonores tenen una cita. O més ben dit, unes quantes.
Walter Thompson Foto: Guillaume Le Baube

La seu de Gràcia Territori Sonor, Almo2Bar, el centre cívic La Sedeta i del Convent de Sant Agustí, La Sonora de Gràcia, el MACBA, Soda Acústic, la Casa Almirall i l'Espai Jove La Fontana són els espais on s'anirà desplegant, fins al 29 d'octubre, la programació d'aquest festival que organitza Gràcia Territori Sonor i que enguany, a més, s'afegeix a les celebracions del centenari del moviment Dadà amb l'exposició De Val a Dada, que es podrà visitar a GTS tot el mes d'octubre.

En l'apartat d'actuacions hi ha tota mena de propostes i sorpreses. Destaca la participació d'un artista amb qui el festival té ja una llarga relació, Walter Thompson, que el 7 d'octubre es presentarà al centre cívic La Sedeta al capdavant d'una orquestra multidisciplinar especialment confeccionada per a l'ocasió: músics, ballarins, poetes i actors agrupats amb el nom de The Barcelona Soundpainting Orchestra. El 8 d'octubre a la Sonora de Gràcia Free Art Three presentarà tres trompetistes –Iván González, Pol Padrós i Julián Sánchez– que també formen part del col·lectiu Free Art Ensemble, i el bateria Arnau Obiols estarà amb el gran projecte Libèrrim el 22 d'octubre al Soda Acústic. Podeu consultar la programació completa del LEM en aquest enllaç.
 

Arnau Obiols i Libèrrim Foto: Daria Petrillo
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, experimental, Gràcia Territori Sonor, LEM