Love of Lesbian canta "Qualsevol nit pot sortir el sol"

Aquest mes la revista Enderrock encarta un disc inèdit: 'Qualsevol nit pot sortir el sol. El tribut'

| 02/11/2016 a les 07:00h

Invisible HarveyXarim ArestéIan Sala & Rusó SalaLa Soul MachineGermà AireGemma HumetRoba Estesa Love of Lesbian versionen les mítiques cançons de Qualsevol nit pot sortir el sol (Zeleste / Edigsa, 1975) en un disc exclusiu que s'encarta aquest mes amb la revista Enderrock. En aquesta notícia podeu escoltar el darrer tema que va donar nom a l'àlbum.

Santi Balmes (Love of Lesbian) a l'estudi Blind Records. Foto: Xavier Mercadé


La revista Enderrock, amb el suport de la Fundació SGAE, publica Qualsevol nit pot sortir el sol: El tribut (EDR Discos, 2016), una nova òptica de les cançons que va escriure Sisa ara fa 41 anys. L'àlbum es podrà adquirir aquest mes al quiosc juntament amb la revista Enderrock, on és portada Sisa pel seu nou disc, Malalts del cel (Satélite K, 2016).

Ara fa quatre dècades Sisa va publicar Qualsevol nit pot sortir el sol (Zeleste/Edigsa, 1975). Amb el suport de la Fundació SGAE, Enderrock ha encarregat un homenatge a vuit artistes catalans perquè aportin la seva revisió d’un clàssic: Qualsevol nit pot sortir el sol: El tribut (EDR Discos, 2016). El resultat és ric i variat, per a paladars exquisits. 

Al tribut hi podreu escoltar “El fill del mestre” per Invisible Harvey, “El setè cel” per Xarim Aresté, “Germà aire” per Ian Sala & Rusó Sala, “Maniquí“ per La Soul Machine, “Cançó de la Font del Gat” per Germà Aire, “Maria Lluna” per Gemma Humet, “Senyor botiguer” per Roba Estesa i "Qualsevol nit pot sortir el sol" per Love of Lesbian.

El cantant del grup de Sant Vicenç dels Horts Santi Balmes comenta sobre la revisitació: “Hem fet una versió imaginativa que manté l’atmosfera lúdica i de bon rotllo de l’original però amb una instrumentació totalment diferent. Ho hem mesclat amb alegria i hem aportat una petita modificació en l’estructura de la lletra perquè tingués una escolta més àgil. No hem fet cap modificació de personatges però, com a llicència, el Capitán Trueno ja no ve en patinet sinó que ara va en skate”.



Doble presentació a la SGAE
El dilluns 7 de novembre a les 17 h de la tarda a la seu de la Fundació SGAE a Catalunya es presentarà el disc de tribut juntament amb la nova referència del cantautor galàctic. Hi assistiran el mateix Sisa, així com dels músics Marina Rossell i Roger Mas, el periodista Joaquim Vilarnau, el crític literari Joan Josep Isern i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Ramon Muntaner.

A més, l'acte inclourà les actuacions de Gemma Humet amb Pau Figueres i Rusó Sala amb Ian Sala, que interpretaran versions del barceloní.

Si vols una invitació doble per assistir a la presentació només cal que omplis aquest formulari
Arxivat a: Enderrock