L'últim Bum! de Nyandú

La banda tanca gira el 18 de novembre a Roda de Ter

| 16/11/2016 a les 07:00h

Els torrencs Nyandú acomiaden la gira del seu Bum! (Música Global, 2015) amb un concert ben carregat de vitalitat aquest divendres 18 de novembre al Teatre Eliseu de Roda de Ter, abans de deixar els escenaris durant un temps per compondre noves cançons.


Més de 70 concerts en un any i mig i un directe potent han catapultat Nyandú a voltar pels escenaris del panorama català. "Els finals sempre són difícils d’admetre", canten en un dels seus senzills més aclamats, però cal parar per avançar i baixar dels escenaris per coure noves cançons. "Ha estat una gira molt intensa, hem vist créixer la banda concert a concert però ha arribat l’hora de fer un punt i a part. Tenim ganes de fer cançons, de tornar al local d’assaig i encetar una nova etapa", explica el grup en un comunicat.

Després de guanyar el concurs Sona 9 2011, el grup de la Torre d’Oristà, entre Osona i el Lluçanès, va debutar uns mesos més tard amb L’origen de les absències (Música Global, 2012), un treball que es refugiava en les sonoritats del pop-folk revestit d’una emotivitat amb tendència al melodramatisme.

Poc o res quedava de tot allò en la seva segona referència, Bum! (Música Global, 2015), disc que han estat fent sonar pels escenaris catalans fins ara. En directe, Nyandú sonen efervescents i lluminosos, tot reivindicant –de manera conscient o inconscient– el llegat de clàssics com Elvis Costello & The Attractions i The Cars i, conseqüentment, deixebles com Ok Go, Ima Robot, The Strokes, Franz Ferdinand, Hot Hot Heat o Head Automatica.

El 18 de novembre al Teatre Eliseu de Roda de Ter serà la darrera oportunitat de veure en directe els onze talls que nodreixen Bum! (Música Global, 2015), on destaquen píndoles amb poder addictiu com “Avui fa bo”, “Ens tornarem a veure” i la irresistible “I Love You”, a més dels seus èxits anteriors.
Arxivat a: Enderrock