Disc, concert i descoberta: Arnau Tordera

El líder d'Obeses ens revela les seves tres predileccions del 2016

| 25/01/2017 a les 15:00h

A banda de conèixer el veredicte de la crítica, hem demanat a 10 artistes guardonats amb els Premis Enderrock 2016 quins són el millor disc, el millor concert en directe i la descoberta de l'any.  
Obeses. Foto: Xavier Mercadé

Entre els artistes seleccionats pel cantant i compositor d'Obeses hi ha el seu propi grup, Crisix i Lluís Llach.

Un disc:

Crisix
From Blue to Black
(Listenable Records)


"No hi ha hagut cap àlbum del 2016 que hagi sobresortit per damunt dels altres. La producció discogràfica s'ha expressat a través dels convencionalismes clàssics de la música i per tant seria impossible destacar-ne un com a millor. De tota manera, el disc artísticament més atractiu d'aquest any ha estat From Blue to Black, del grup anoienc de mètal Crisix."

Un directe:

Obeses
8/10/16 - TNC (Barcelona)


"Aquella nit al Teatre Nacional de Catalunya el concepte de directe es va reformular absolutament i el paradigma de concert va fer un canvi substancial. A partir de l'experiència artística d'Obeses va canviar la vida d'aquells que van poder gaudir-ne."

Una descoberta:

"Venim del nord, venim de sud"
Lluís Llach


"És una cançó de Lluís Llach que hem redescobert, reinterpretat i expressat a través d'una estètica contempoània. Per descomptat, les descobertes no s'han de relacionar directament amb els artistes actuals sinó que és bo que establim connexions amb propostes anteriors a la nostra."
Arxivat a: Enderrock, Lluís Llach, Crisix, Obeses, Arnau Tordera