Nou disc de Joanjo Bosk a la vista

El músic empordanès està gestant el seu desè treball, que veurà la llum a la tardor

| 31/01/2017 a les 15:00h

Ja fa deu anys que Joanjo Bosk va començar la seva trajectòria en solitari, efemèride que celebrarà amb el desè disc d’estudi per a aquest 2017. L’àlbum està en procés de gravació als estudis Soundclub de Salt i té tots els números perquè el poguem escoltar aquesta tardor.
Joanjo Bosk. Foto: Xavier Mercadé

El que es pot avançar del nou treball és que seguirà amb la línia de la cançó d’autor i que bona part de les cançons seran acústiques. També que el guitarrista Lluís Costa col·labora en el disc amb arranjaments i compartint les tasques de producció amb Bosk.

Aquest nou treball encara no té títol però serà el desè del músic empordanès, comptant els que als anys noranta va treure amb Zulo i posteriorment amb Aspid. L’últim treball d’estudi de l’artista és l’EP Figueres-Gernika (Música Intuïtiva, 2014), i des del 2015 que no puja als escenaris. L’últim cop que ho va fer va ser al Teatre de Bescanó en el marc del BarnaSants. Aquest any, sota al paraigua del mateix festival, torna als directes el 19 de març al Harlem Jazz Club de Barcelona.

Arxivat a: Enderrock, Zulo, Barnasants, Joanjo Bosk, Aspid