Casa de la Música

Cost zero per a músics novells

Oberta la convocatòria de beques de les Cases de la Música que es tancarà el 6 de març

| 13/02/2017 a les 12:00h
Arxivat a: Enderrock, L'Hospitalet, Terrassa, Girona, Mataró, Casa de la Música, Manresa, beques, Casa
Una oportunitat perquè diversos artistes puguin tirar endavant els seus projectes de manera totalment gratuïta. Les Cases de la Música de Mataró, Girona, l'Hospitalet, Terrassa i Manresa han iniciat aquest febrer una convocatòria de programes de suport a la creació musical que es tancarà el 6 de març. 

Les beques presentades per les Cases de la Música se centren en l'enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de càpsules audiovisuals i la participació als escenaris Casa de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa. 

La convocatòria està oberta als músics i agrupacions que facin tot tipus de músiques modernes com blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, així com rumba, jazz o hip-hop, entre d'altres. Els participants han de presentar les seves propostes a la Casa de la Música que els quedi més a prop geogràficament i poden optar a tantes beques com vulguin.

Un cop rebudes totes les propostes, el jurat, format per agents musicals i culturals de les diverses ciutats amb seu de Casa de la Música i per l'equip gestor d'aquestes, tindrà fins al 27 de març per escollir els premiats.