Casa de la Música

Cost zero per a músics novells

Oberta la convocatòria de beques de les Cases de la Música que es tancarà el 6 de març

| 13/02/2017 a les 12:00h

Una oportunitat perquè diversos artistes puguin tirar endavant els seus projectes de manera totalment gratuïta. Les Cases de la Música de Mataró, Girona, l'Hospitalet, Terrassa i Manresa han iniciat aquest febrer una convocatòria de programes de suport a la creació musical que es tancarà el 6 de març. 

Les beques presentades per les Cases de la Música se centren en l'enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de càpsules audiovisuals i la participació als escenaris Casa de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa. 

La convocatòria està oberta als músics i agrupacions que facin tot tipus de músiques modernes com blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, així com rumba, jazz o hip-hop, entre d'altres. 



Els participants han de presentar les seves propostes a la Casa de la Música que els quedi més a prop geogràficament i poden optar a tantes beques com vulguin.

Un cop rebudes totes les propostes, el jurat, format per agents musicals i culturals de les diverses ciutats amb seu de Casa de la Música i per l'equip gestor d'aquestes, tindrà fins al 27 de març per escollir els premiats.
Arxivat a: Enderrock, Casa de la Música, Mataró, Girona, Terrassa, L'Hospitalet, Manresa, beques, Casa