'Equilibri', tercer disc de Blaumut

Sortirà a la venda el 17 de març i l'editarà el segell Música Global

| 15/02/2017 a les 12:00h

Ja podeu apuntar a l'agenda: 17 de març nou disc de Blaumut. La tercera referència de la banda s'anomenarà Equilibri (Música Global) i presentarà nous espais sonors més elèctrics. El grup també ha presentat la portada que acompanyarà les noves cançons. 

Blaumut. Foto: Georgina Puig

Segons una nota de premsa que ha enviat el segell Música Global: "L'equilibri és part del moviment; és aquella línia per on caminem, on les forces contraposades s’anul·len per permetre que ens mantinguem drets i travessem els paisatges sonors que ens endinsen dins aquest nou capítol del grup". 

El disc ha estat enregistrat als estudis Gravaciones Silvestres amb la producció de Marc Parrot. El barceloní avança a Enderrock que han volgut "revisar d'on venien i buscar l'essència del grup". Les cançons s'han gestat a foc lent durant més d'un any i amb les circumstàncies següents: Al disc hi ha diversos registres, crec que fruit de la circumstància d'estar tocant en grans escenaris i a l'aire lliure. El Xavi ja apuntava en alguna de les seves composicions un punt més dur. Tot i que hi ha algunes cançons en aquesta línia, també n'hi ha que són més essencials. Els defineix molt bé com són. Quan l'escoltes tens la percepció que són els Blaumut, que ets a casa", valora.

Blaumut preeestrenarà en directe la cançó que dona nom al disc a la gala dels Premis Enderrock 2017 el dijous 9 de març a l'Auditori de Girona. El primer concert de presentació també serà a la capital gironina, concretament l'1 d'abril en el marc del festival Strenes.

A banda d'anunciar el nom del disc, també han presentat la portada, d'Ignasi Font: 

Arxivat a: Enderrock, premis enderrock, strenes, nou disc, equilibri, blaumut