Enderrock a les biblioteques de Girona

Amb actuacions de Ca Vell, Eduard Gener i Edward Estlin, entre altres

| 01/03/2017 a les 15:00h

A una setmana de l'entrega dels Premis Enderrock 2017, acostem la música a les biblioteques de la ciutat de Girona: un total de deu concerts en tres dies i amb una durada de 30 minuts cadascun. També hi haurà una Viquimarató musical el dissabte al matí. 

Ca Vell. Foto: Sandra Casado

Enderrock omplirà les biblioteques de Girona de música a partir d'aquest dijous 2 de març amb motiu de l'entrega dels premis Enderrock el dia 9 a l'Auditori de Girona. 

A les 19 h del dia 2 el músic Carles Cuxart sota el nom Vol Menor encetarà els concerts a la sala de lectura Girona Centre, i al cap de mitja hora, a les 19.30 h, Ca Vell serà a la Biblioteca Salvador Allende.

Arribant al cap de setmana, el divendres 3 de març a les 18.30 h la Biblioteca Carles Rahola acollirà Marta Pérez. A les 19 h el públic haurà de decidir entre les lletres poètiques de Senyor Mit a la Biblioteca Antònia Adroher i el soul d'Eduard Gener a la sala de lectura Girona Centre. Després d'aquestes dues actuacions, a les 19.30 h, haurem de decidir una altra vegada entre dos artistes: Mireia Vilalta serà a la Biblioteca Just. M Caseiro, i els guanyadors de l'útim Sona9, Lakaste, a la Biblioteca Salvador Allende. Parellop també hi serà present, a les 20 h la Biblioteca Just M. Casero.
 
Després de l'èxit a la sessió anterior, el dissabte 4 de març torna la Viquimarató musical de 10 a 14 h a l'Espai Marfà/Eumes. Les inscripcions es poden fer a través del web Enderrock.cat. Per als que siguin més fans de la música continuen els concerts: a la Biblioteca Ernest Lluch amb Pau Blanc a les 12.30 h, i a la Biblioteca Carles Rahola a les 18.30 h, tancant el cicle, l'estil folk d'Edward Estlin

Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, enderrock, les, biblioteques, girona