Maria del Mar Bonet, Premi Enderrock a la Trajectòria

S'han avançat els premis especials i les actuacions de la gala

| 01/03/2017 a les 13:14h

Avui 1 de març s’han fet públics els set artistes del cartell d’actuacions de gala que intervindran a la festa dels Premis Enderrock 2017 – XIX Premis de la Música Catalana que se celebrarà el proper dijous 9 de març a l’Auditori de Girona.

Joan Miquel Oliver, Miqui Puig i Gertrudis + Chambao completaran el programa musical que ja s’havia avançat amb la participació d’Els Amics de les Arts, Blaumut, Hora de Joglar i Sisa. La revista Enderrock es reserva encara la sorpresa de l’actuació d’obertura de la gala. 

En la categoria de premis especials, Enderrock ha avançat la concessió a la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet del Premi Enderrock a la Trajectòria per 50 anys de música i escenaris.

Per la seva banda,  rebrà el Premi Enderrock Estrella el promotor barceloní Gay Mercader, considerat un dels promotors europeus més influents i un personatge imprescindible per entendre la història musical del país, just quan s’han complert 40 anys del mític concert dels Rolling Stones que va organitzar a Barcelona.

Aquests dos guardons se sumen al Premi Enderrock d'Honor, que es va fer públic dies enrere, per al pianista Francesc Burrull.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock