La Màlaga a La [2]

El grup de rumba catalana hi estrena en exclusiva el seu segon disc

| 29/05/2015 a les 07:00h

La Màlaga, el grup rumber nascut al barri de Sants, presenta en exclusiva el seu segon disc, Rumkila (Autoeditat, 2015), a la sala La [2] de l'Apolo. Serà aquest divendres 29 de maig a partir de les 21 h, i es podran escoltar per primer cop les noves composicions.   
La Màlaga

La Màlaga
 es va formar el 2009 al barri de Sants i va prendre el nom de la denominació popular de la famosa placeta on van començar a tocar. Des d'aleshores no han parat d'actuar i de créixer. Teràpia rumbera (Autoeditat, 2011) va ser un primer EP de presentació que contenia tres cançons; l'única gravació en els tres primers anys de vida del grup, que tot i això no parava d'actuar en directe. 

El 2013 per fi va aparèixer el seu primer disc, Mañana sol (Sant Gaudenci Records, 2013), onze cançons que destil·laven essència rumbera, hereva del so més autèntic del gènere a Catalunya. En aquests dos anys han estat passejant el seu so arreu i creant noves cançons. Després d'unes setmanes de preparació i gravació està a punt d'aparèixer el seu segon treball, Rumkila (Autoeditat, 2015), del qual encara no s'ha pogut escoltar res. Diuen però que conté més pinzellades d'altres músiques llatines com el son i la guajira. Un disc que els permetrà viatjar per Europa i que hauran de defensar lluny de les nostres fronteres, de moment l'1 d'agost tenen prevista una actuació Dortmund.  

Així doncs, la presentació que faran a La [2] de l'Apolo serà un bon motiu per descobrir en exclusiva les noves composicions del grup català, ja que fins la setmana que ve no començaran a fer-les públiques a través d'internet. Serà aquest divendres 29 de maig a partir de les 21 h, just al costat d'on el passat 11 d'abril van tenir el privilegi de telonejar Los Chichos en la seva gira de comiat. Per a més informació sobre el grup i sobre properes actuacions cliqueu aquí.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, La Màlaga, La [2], rumba catalana