Cloenda de la primavera Mazarico

El polifacètic músic rossellonès Maties Mazarico, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

| 19/06/2015 a les 14:59h

Xino-xano, el cicle dels Danses a la Plaça del Rei de Barcelona ja té trenta anys. Aquest 19 de juny es tanca un temporada que ha estat dedicada a Maties Mazarico, entranyable músic del Rosselló que serà també el protagonista del programa Tradicionàrius a Ràdio 4 aquest dissabte 20 de juny. 

Detall del llibre-CD 'Primavera Mazarico', dissenyat per Nirvana Jiménez

Els Divendres a la plaça del Rei han servit aquesta primavera per retre homenatge a l'entranyable músic d'arrel Maties Mazarico, investigador de la música de la Catalunya Nord i d'arreu, instrumentista de sac de gemecs, flabiol i acordió diatònic, compositor, impulsor de projectes com el de Ministrils del Rosselló, etc. La culminació de l'homenatge que el cicle de ball folk ha fet a Mazarico ha estat l'edició del llibre-CD Primavera Mazarico. Aprofitant aquesta novetat, Maties Mazarico serà el protagonista destacat del programa Tradicionàrius a Ràdio 4 aquest dissabte 20 de juny.

El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Maties Mazarico, Tradicionàrius a Ràdio 4