Tres llengües al CAT

El projecte Limbas uneix cançons catalanes, provençals i sardes

| 08/07/2015 a les 06:59h

Limbas és un projecte format per l'actriu i cantant catalana Ester Formosa, el cantant provençal Renat Sette i el duet sard Elva Lutza, format per Nico Cassù a la trompeta i Gianluca Dessì a la guitarra. Presentaran el seu nou espectacle al Centre Artesà Tradicionàrius el proper 9 de juliol a les 21.30 h.
Cassù, Dessì, Formosa i Sette

Llenguas, lengas, lingui
és un espectacle que ha preparat el projecte Limbas, el grup que formen la cantant catalana Ester Formosa, el cantant provençal Renat Sette i el duet Elva Lutza, integrat pels músics sards Nico Cassù i Gianluca Dessì. És una proposta que vol fer un recorregut per les músiques tradicionals d'algunes de les nacions sense estat de la ribera occidental del Mediterrani: Catalunya, la Provença i Sardenya.

Sette és un dels grans impulsors de la cançó tradicional provençal i porta ja un temps col·laborant amb el duet sard. Fins i tot han editat un disc conjunt, Amada (autoeditat, 2014). Formosa també havia col·laborat amb els sards, i ara s'han unit tots per crear Limbas, un projecte que pretén fer un viatge sonor per les tradicions d'aquests universos diferents però units per condicionants similars, com el fet d'expressar-se en les llengües de cada territori o la seva relació amb el Mediterrani.

Són cançons que parlen de fets quotidians, cants de treball, cançons de festa o cançons infantils arranjades de manera innovadora que van més enllà de la musicalitat de la típica cançó tradicional. El concert tindrà lloc el proper dijous 9 de juliol a partir de les 21.30 h al Centre Artesà Tradicionàrius. Més informació i entrades aquí.  

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Renat Sette, Elva Lutza, Ester Formosa