Alegria a la fresca

Rumba catalana, cobla i klezmer al CC Golferichs de Barcelona

| 02/07/2015 a les 15:00h

Aquest 3 de juliol Mataró Rumba All Stars Quartet obren amb un homenatge a Peret i Gato Pérez el cicle Un Estiu a la Fresca al Centre Cívic Golferichs de Barcelona. El cicle continuarà les setmanes posteriors amb la Cobla Catalana dels Sons EssencialsIrrisori Klezmer Band.

Irrisori Klezmer Band tancaran el cicle d'aquest estiu

El Centre Cívic Golferichs, a l'Eixample de Barcelona, torna a organitzar un cicle de música d'arrel a la fresca amb entrada gratuïta. Enguany el leitmotiv no és altre que l'alegria, o més concretament, i com diria Mario Benedetti, 'la defensa de l'alegria'. Per això ha format un cicle de tres actuacions amb tres músiques alegres: rumba catalana, cobla i klezmer.

Aquest divendres 3 de juliol Mataró Rumba All Stars Quartet faran un homenatge a dues figures cabdals de la rumba catalana: Peret i Gato Pérez. El 10 de juliol actuarà la Cobla Catalana dels Sons Essencials, grup capitanejat per Marcel Casellas que aplica la rica sonoritat de la cobla a patrons tradicionals com el ball pla, la sardana, la jota i la rumba. Finalment, el 17 de juliol serà el torn d'Irrisori Klezmer Band, fanfara de música oberta i eclèctica amb una forta empremta del klezmer, la música que els jueus asquenazites han passejat pel centre i l'est europeus durant anys i panys. Tots els concerts començaran a les 22 h. 


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Rumba, cobla, klezmer, Centre Cívic Golferichs, Barcelona