Jazzcastells al Castell

La Vella Dixieland i els Vernets, a Sant Pere de Ribes

| 10/07/2015 a les 07:00h

Una big band de jazz i una colla grallera, La Vella Dixieland i Els Vernets, s'han reunit en un projecte, Jazzcastells, que treu suc al repertori casteller i tradicional. Aquest divendres 10 de juliol seran a la plaça del Castell de Sant Pere de Ribes (22.30 h) en el marc del XXVI Cicle de Música al Castell.  


Un toc de castells esdevingut blues? "La Muixeranga" d'Algemesí sonant en un enterrament a Nova Orleans? Sí, és possible. La Vella Dixieland i Els Vernets, dues formacions veteranes i entranyables en els camps respectius del jazz i la música de gralles, han unit esforços en aquest projecte que, a més de sonar aquest divendres 10 de juliol a Sant Pere de Ribes, serà una de les propostes programades al proper FIMPT de Vilanova i la Geltrú, de l'1 al 4 d'octubre.

L'alineació d'aquest supergrup és la següent: Pep Gol (trompeta), Pau Casares (clarinet i saxo tenor), Benoit Poinsot (saxo alt), Xavier Manau (trombó), Gerard Nieto (piano), Josemi Moraleda (contrabaix), 'Pinyu' Martí (bateria), Joan Reyes (gralla primera), Miquel Benito (gralla segona), Xavier Bayer (gralla baixa) i Lluís Giménez (timbal).
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Sant Pere de Ribes, La Vella Dixieland, Vernets