El IX Circuit Folc, a Tradicionàrius a Ràdio 4

L'espai radiofònic comenta el cartell d'aquesta edició

| 07/10/2015 a les 07:00h

Aquest mes d'octubre arrenca la novena edició del cicle Circuit Folc, amb set propostes de música d'arrel diversa i una vintena de concerts arreu de Catalunya. Aquest dissabte 10 d'octubre, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 es comentarà la programació i s'escoltarà la música dels grups participants.
El guitarrista Pau Figueres és un dels participants al Circuit Folc 2015 Foto: May Zircus

El guitarrista Pau Figueres, que acaba de publicar el seu primer àlbum com a solista; Artur Blasco i Yannick Lopes, que han recollit en un llibre-disc unes quantes cançons tradicionals de muntanya per a veu i guitarra; el grup de rock de l'Horta Mox, guanyadors del passat Concurs Sons de la Mediterrània; el projecte NewCat_ètnic, que es presenta aquests dies al Fimpt de Vilanova i la Geltrú i a la Fira Mediterrània de Manresa; el grup de folk Germà Negre acompanyat de la Cobla Selvatana i l'Esbart Dansaire Fontcoberta; l'espectacle Ovidi Popular: 20 anys!, i la rumba amb bases electròniques Achilifunk Sound System. Totes aquestes propostes formen la nova edició Circuit Folc, i també sonaran aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Pel que fa als escenaris, enguany el Circuit Folc passarà per Caldes de Montbui, Manresa, les Borges Blanques, Ripoll, Girona, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Mataró i Vilanova i la Geltrú.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc