Quicos nadalencs

'Lo misteri de Nadal', el 18 de desembre al CAT

| 18/12/2015 a les 15:01h

"La força més poderosa del món, quan baixa a la terra, ho fa de la manera més humil." Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran un dels seus espectacles més entranyables, Lo misteri de Nadal, aquest 18 de desembre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.


Diu la història que la història de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries va començar el 15 de desembre de 1992 quan un cec romancer i el seu salerós pigall es van presentar amb un repertori de romanços de nadal al bar La Finestra de Tortosa. Deu anys després, com a part de la celebració del desè aniversari, van publicar el disc Lo misteri de Nadal (DiscMedi, 2002) per recordar els seus orígens amb peces tan populars com "La mare de Déu quan era xiqueta".

De fet, els Quicos no han deixat mai de celebrar el Nadal amb cançons i 'uns pastorets reinventats' cada cop que s'acosten les festes, seguint un lema molt convenient pels dies que vivim: "Per entrar dins el misteri de Nadal has de desconnectar-te del tot". Enguany presentaran Lo misteri de Nadal al CAT, i també a Masboquera (19 de desembre) i a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa (25 de desembre).


Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk, tortosa, el noi i el mut de ferreries, quico el célio, Nadal