Isabela Méndez, a Tradicionàrius a Ràdio 4

El programa entrevista la cantant i narradora veneçolana

| 18/12/2015 a les 15:00h

Aquest dissabte 19 de desembre, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 estarà protagonitzat per la cantant i narradora veneçolana Isabela Méndez, que exposa en una llarga entrevista quina ha estat la seva trajectòria fins ara i quins són els seus projectes.


Nascuda a Caracas el 1972, Isabela Méndez va desenvolupar una carrera a Veneçuela en els camps del teatre, la poesia i la música que, després d'un pas de dos anys per Nova York, ha prosseguit a Barcelona. Entre els seus muntatges més recents hi ha l'espectacle per adults A flor de piel i el sac de rondalles Entreciutats. Entre Caracas, Nova York i Barcelona.

I aprofitant que ja estem a les portes del Nadal, el programa es completarà amb dos muntatges fets a partir de diferents versions de dues nadales populars catalanes: "Fum ,fum, fum" i "El noi de la mare". Del "Fum fum fum" sonarà una versió amb arpa, una altra del combo jazzístic La Vella Dixieland, una amb cors nordamericans, la clàssica i salerosa de Manolo Escobar i una versió de 'protesta' de Damaris Gelabert, entre altres. Pel que fa a "El noi de la mare", sonaran les versions del grup Xalupa amb Sílvia Pérez Cruz, Landry el Rumbero, Maria Laffitte amb Lautaro Rosas, Pastorets Rock, el conjunt vocal mallorquí Cap Pela, la cantant de jazz Carme Canela i la Cobla Sant Jordi.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Isabela Méndez, nadales, Tradicionàrius, Ràdio 4