Les cançonetes que ens uneixen

Sem Nord, Fem Bressola! aquest 15 de gener al Tradicionàrius

| 14/01/2016 a les 07:00h

Festa grossa la segona setmana de Tradicionàrius. Aquest divendres 15 de gener (22 h), el CAT celebrarà el quarantè aniversari de les escoles de la Bressola a la Catalunya Nord amb un concert on participaran Marc Serrats i Xerramequ, Carles Belda, Feliu Ventura, Xavier Sarrià, Titot i Anna Roig.


Les escoles de la Bressola han jugat un paper fonamental en la pervivència de la cultura i la llengua a la Catalunya Nord. L'Associació Amics de la Bressola, que els dóna suport, ha impulsat els discos Musiquetes per la Bressola (Propaganda pel Fet!, 2008), Cançonetes per la Bressola (EDR Discos, 2010) i 1, 2, 3... pica Bressola! (DiscMedi, 2013), en què els músics d'arreu dels Països Catalans interpreten un repertori lúdic i popular adreçat als infants.

La Bressola celebra quaranta anys i el Tradicionàrius acull un concert especial amb un grapat de figures de la música popular catalana –Marc Serrats i Xerramequ, Carles Belda, Feliu Ventura, Xavi Sarrià, Titot i Anna Roig, entre d'altres– que repassaran les cançons més llampants d'aquests treballs.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, cançonetes, bressola, tradicionàrius, Catalunya Nord