Ruralisme il·lustrat a l'Auditori

Manu Sabaté i NewCat presenten nou CD, i sortegem 4 entrades dobles

| 18/01/2016 a les 12:51h

NewCat presenta la seva segona producció el proper 23 de gener a l'Auditori. Amb el graller i clarinetista Manu Sabaté com a director musical del projecte, els vuit músics que el formen presentaran el seu folk amb "ulleres dels nostres dies". Sortegem entrades!
NewCat durant la presentació del nou CD al FIMPT

Després d'una primera proposta de música original a partir de poemes musicats i amb la veu d'Andrea Motis com a fil conductor, The New Catalan Ensemble presenta Ruralisme il·lustrat (Seed Music Records, 2015), una fresca producció de world music apta per a tots els públics. És ruralisme perquè evoca un passat idealitzat i imaginat que conserva els valors més atàvics de la cultura, i il·lustrat perquè 'converteix allò més visceral en una obra d'art per si mateixa, tot trobant l'equilibri just entre la urbana pretensió altiva i l'autenticitat del món rural'. 

Els protagonistes van des del guitarrista Cisco Cardona (RIU) fins als percussionistes Martí Hosta i Bernat Torras (Coetus), passant pel graller i violista de roda Adrià Grandia, la tenora de Magí Canyelles i la veu de la menorquina Anna Ferrer, tots liderats pel graller i clarinetista Manu Sabaté . A més, el NewCat_ètnic té la presència de la terrassenca Gemma Humet, que ha enregistrat bona part dels temes del disc. 

El nou CD ha fet camí pel FIMPT (Vilanova i la Geltrú), el Pilarfolk (Saragossa) i la Fira Mediterrània (Manresa), i arriba el 23 de gener a l'Auditori de Barcelona. El concert s'emmarca en la programació del Tradicionàrius 2016 i constarà de les projeccions de Sílvia Isach i la col·laboració especial dels Castellers de Sants

Ruralisme Il·lustrat ha obtingut la beca Jaume Casdemont de cultura popular a la innovació, cosa que reflecteix l'esperit de la producció. Tal com ens diu Manu Sabaté, "contràriament al que molts pensen, les tradicions tenen sentit en tant que tenen en compte la seva pròpia evolució. És per això que ens hem submergit en cançoners i en gravacions d'antics cantadors i hem fet renéixer tot aquest patrimoni per mirar-lo amb ulleres dels nostres dies".


Sortegem 4 entrades dobles!

Manu SabatéNewCat presenten Ruralisme Il·lustrat el proper 23 de gener a la Sala Tete Montoliu de l'Auditori de Barcelona (C. Lepant, 150), i a Enderrock.cat i a Sons de la Mediterrània disposem de 4 invitacions dobles. Per participar en el sorteig, només cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades. El divendres 22 anunciarem els guanyadors a Enderrock.cat i a Sonsdelamediterrania.cat. Molta sort!

Arxivat a: Sons de la mediterrània, L'Auditori, NewCat, Manu Sabaté