Manolo Sanlúcar torna en la cloenda del Mas i Mas

Substituirà Rafael Riqueni al Palau de la Música Catalana

| 05/07/2016 a les 11:00h

La cloenda del 14è San Miguel Mas i Mas Festival de Barcelona, prevista inicialment amb Rafael Riqueni, estarà protagonitzada finalment per un altre mestre de la guitarra flamenca i renovador de les sis cordes amb majúscules: Manolo Sanlúcar. L'escenari i la data es mantenen: l'1 de setembre al Palau de la Música.
Manolo Sanlúcar. Foto: Rafael Carmona / Mas i Mas

El San Miguel Festival Mas i Mas ens va donar ahir una notícia dolenta i una altra de bona. La dolenta és que l'imprevisible guitarrista sevillà Rafael Riqueni ha suspès el concert que hi havia previst per cloure la catorzena edició. La bona és que en lloc seu, al mateix escenari i a la mateixa data, tornarà als escenaris una de les figures cabdals en la història de la guitarra flamenca: Manolo Sanlúcar.

Fa tres anys l'artista de Sanlúcar de Barrameda (Cadis), amb una obra modernitzadora i influent només comparable amb la de Paco de Lucía, va anunciar que es retirava dels escenaris. Aquest 1 de setembre, doncs, suposarà un retorn històric. Sanlúcar actuarà acompanyat d'una formació feta a mida i oferirà un repàs pels temes més representatius de la seva obra, amb peces tan significatives com la rumba "Caballo negro" o les alegries "La puerta del príncipe".

Segons ha fet saber l'organització, les entrades adquirides pel concert de Rafael Riqueni seran vàlides per assistir al concert de Manolo Sanlúcar. Els espectadors que les vulguin canviar ho podran fer a través dels canals de venda que hi havia activats.

Aquí el podeu veure en acció a la pel·lícula Flamenco, de Carlos Saura, al costat de Diego Carrasco, Juan Carlos Romero i Las Peligro:



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Mas i Mas, Manolo Sanlúcar, guitarra flamenca