Concurs Sons: ja hi ha finalistes

Barcelona Ethnic Band, Criatures, La Puça Diatònica i Saurí

| 01/07/2016 a les 10:46h
Arxivat a: Sons de la mediterrània, La puça diatònica, Concurs Sons, Barcelona Ethnic Band, Saurí, Criatures
Ja s'han fet públics els noms dels quatre finalistes del IX Concurs Sons de la Mediterrània. Barcelona Ethnic Band, Criatures, La Puça Diatònica i Saurí actuaran a la final, que tindrà lloc el proper dijous 6 d'octubre a la Taverna de la Fira Mediterrània de Manresa.


Barcelona Ethnic Band
(combo que arranja cançons tradicionals d'arreu), Criatures (un duet íntim de gralla i acordió diatònic format per Ivó Jordà i Marçal Ramon), La Puça Diatònica (banda de folk festiu i esperit tavernari) i Saurí (grup de creació recent que recrea sonoritats i ambients propis de diversos pobles del món) són els quatre finalistes de l'edició d'egnuany.

El Concurs Sons està organitzat per la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell, el Festival PortalBlau de l'Escala i el programa Mans de Catalunya Ràdio. 

La proposta guanyadora tindrà l'oportunitat de gravar un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i al web Sons de la Mediterrània, i la contractació al Festival Tradicionàrius 2017, a la 20a Fira Mediterrània, al Circuit Folc 2017, al Festival Música de la Vila del Vendrell 2017 i al Festival PortalBlau de l'Escala. 

També hi haurà un altre reconeixement, el Premi de Votació Popular, que s'atorgarà a un dels quatre grups finalistes a través d'un procés de participació durant la final que se celebrarà a Manresa.