Nou espectacle del grup Coses i la Cobla Sant Jordi

Presentaran el seu disc conjunt a la Fira Mediterrània de Manresa

| 12/07/2016 a les 06:59h

El grup Coses torna acompanyat de la polifacètica Cobla Sant Jordi. Estrenaran el nou espectacle Així s'encenen al vent a la Fira Mediterrània de Manresa (9 d'octubre, Teatre Conservatori, 12 h) i publicaran un disc que recull les cançons més reconegudes del grup dels anys 70 arranjades per a cobla. 

Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i Coses. Foto: Juan Miguel Morales

El grup de folk-rock Coses torna a oferir un espectacle amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona on repassaran els temes més reconeguts de la formació. El 2015 ja ho van provar amb èxit, i enguany han creat l'espectacle Així s'encenen al vent

La cobla i el grup Coses també han anunciat que durant la primavera passada van enregistrar un disc, que editarà el segell DiscMedi i portarà el títol de l'espectacle, amb 15 cançons, 13 de les quals arranjades per Xavier Guitó. El tenorista Jordi Molina també ha col·laborat amb la producció artística. Asseguren que els temes ens recordaran l'esperit del grup dels anys 70. 

L'espectacle s'estrenarà el 9 d'octubre al matí a la Fira Mediterrània de Manresa i formarà part del Circuit Folc. El concert es realitzarà al Teatre Conservatori de Manresa. 

Coses van enregistrar tres discos abans de la dissolució el 1979: Via Fora! (Movieplay, 1976), Ara és demà (Movieplay, 1977) i Perquè no s'apagui l'aire (Movieplay, 1978). 

La Cobla Sant Jordi torna a trencar les fronteres del món de la sardana i s'apropa a gèneres en què no és habitual sentir aquest tipus de formació. Fins ara han col·laborat amb artistes molt variats, com amb Roger Mas, el grup de dansa urbana Kublik Dance Company, el DJ Mario Nieto, Pascal Comelade, el grup KaulakauClara Sanabras
Arxivat a: Sons de la mediterrània, fira mediterrània de manresa, fira mediterrània, cobla, circuit folc