Les arrels ètniques de la Barcelona Ethnic Band

La formació és finalista del IX Concurs Sons de la Mediterrània

| 23/08/2016 a les 15:00h

La Barcelona Ethnic Band és un dels quatre finalistes del concurs Sons de la Mediterrània. Els joves barcelonins toquen música d'arrels ètniques, un repàs tradicional que va des dels balcans al mediterrani. Tot i així, també es consideren propers a l'Orient Mitjà, Amèrica del Sud i Nord Àfrica. 


Barcelona Ethnic Band. Foto: Rodrigo Vázquez

D'Escandinàvia al Bàltic, passant pels Balcans i el Mediterrani. Molt territori per l'ambiciosa agrupació barcelonina que des del 2010 han presentat en diferents escenaris un repertori d'arrel. Tres anys després del naixement del projecte van publicar el disc homònim Barcelona Ethnic Band (Temps Record, 2013) i fa poc van compondre "Talj Talj", una nadala cantada en àrab amb l'escola de música Mozartiana de Tiana en homenatge als refugiats sirians. 

El grup està format per Harvard Enstad (violoncel i veu), Pau Baiges (piano), Carol Rovira (veu i clarinet), Albert Enkaminanko (percussió), Manolo López (contrabaix), Estel·la Broto (flauta i veu), Adrià Baiges (guitarra) i Blai Navarro (acordió cromàtic). 

Arxivat a: Sons de la mediterrània, sons