Neix el cicle Blau Tímbric

Hi actuaran Albert Sanz amb la Sedajazz Big Band i Carles Dénia, entre altres

| 20/10/2016 a les 07:00h

Del 30 d'octubre al 10 de desembre, l'espai Amstel Art de l'edifici Veles e Vents, al moll de l'Aduana de València, acollirà la primera edició del cicle musical Blau Tímbric. Hi actuaran Albert Sanz amb la Sedajazz Big Band, Drama&Bass, Carles Dénia Trio i Viktorija Pilatovic Quartet.
El pianista Albert Sanz obrirà el cicle Blau Tímbric amb la Sedajazz Big Band. Foto: Antonio Porcar / Albert Sanz Music

El nou cicle s'obrirà el diumenge 30 d'octubre (19.30 h) amb el pianista Albert Sanz i la Sedajazz Big Band. Plegats han enregistrat recentment L'emigrant (Sedajazz, 2016), tota una suite jazzística sobre la distància i els viatges amb ressons del món de les bandes valencianes i amb la col·laboració de Carles Dénia en una gran versió de "Si de vora meu un dia", del disc de Dénia El paradís de les paraules (Comboi, 2011).



Carles Dénia també actuarà al nou cicle, en format de trio i presentant les cançons de L'home insomne (Comboi, 2015), el dissabte 26 de novembre (19.30 h). A més d'aquests dos concerts de tarda, n'hi haurà també dos de nit: el divendres 18 de novembre, etno-hip-jazz amb el grup Drama&Bass, i el dissabte 10 de desembre, el jazz de Viktorija Pilatovic Quartet.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Sedajazz, Albert Sanz, Blau Tímbric, Carles Dénia