RIU, doble passi

El grup farà una segon concert de Riu360º al CAT després d'esgotar les entrades per al primer

| 18/01/2017 a les 10:05h

Divendres passat va arrencar la segona edició del festival Tradicionàrius i aquest 20 de gener arriba al CAT un dels plats forts i més originals: RIU presentant Riu360º, un concert amb sons envoltants i efectes especials. Com que les entrades per a les 22 h s'han esgotat, es farà un altre passi a les 20.30 h.
RIU. Foto: Susana Díaz Ravn

El concert Riu360º és de fet el projecte de final de carrera de Sonologia que Pau Vinyoles, l'acordionista del grup, va presentar a l'Esmuc. Es va estrenar el juny passat al Teatre de l'Ateneu Unió de la Colònia Güell, també amb dos passis, i Vinyoles ens va comentar les característiques tan especials d'aquest espectacle en aquest article.

Al CAT, a més, el grup de folk del Baix Llobregat tindrà la col·laboració de l'orquestra de corda A4 Cordes, dirigida per Càndid Rodríguez, i també, en l'apartat visual, videoprojeccions i màping. En el següent vídeo podeu fer-vos una idea –només aproximada– de com és i com sona aquest concert en què músics i música van envoltant i sorprenent el públic:


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tradicionàrius, Riu360º, RIU