Efemèrides

15 anys de l'homenatge a Carlos Rivolta a la Rambla del Raval

| 11/09/2017 a les 10:00h

Carlos Rivolta
Carlos Rivolta
El 29 d’abril de 2002 Dusminguet feia un concert a la sala Kronos de Guadalupe (Mèxic). La instal·lació elèctrica de la sala era molt precària i el corrent elèctric arribava per error a una escala metàl·lica. En l'últim bis del concert, el baixista Carlos Rivolta es va asseure a aquesta escala metàl·lica i com que havia suat molt, va rebre una descàrrega elèctrica que li va provocar la mort instantània.

El baixista tenia 34 anys, s’havia instal·lat a Barcelona des de feia uns anys provinent de la seva ciutat, Buenos Aires, i havia entrat a formar part de Dusminguet l'any 1998.

Per homenatjar la seva figura, diversos amics del músic van fer un gran acte de record en què no va faltar la música. La cita, de 12 hores de durada, va ser a la Rambla del Raval i va començar a les 12 del migdia. Per l’escenari hi van passar una quarantena d’artistes entre els quals hi havia Gertrudis, Macaco, Pomada, Ojos de Brujo, Dr. Calypso, Màrtires del Compàs o La Txaranga Revoltosa. La festa la va tancar Dusminguet, en la seva primera actuació des de la mort de Rivolta.
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Dusminguet, Carlos Rivolta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.