El Petit de Cal Eril, final de gira i nou disc

Aquest dissabte 4 de novembre tanquen gira a les Fires de Sant Narcís de Girona

El músic de Guissona ja té enllestit nou disc: sortirà entre gener i febrer de 2018

12 artistes que desfilaran per les Fires de Sant Narcís de Girona

| 31/10/2017 a les 12:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roman Yñan
Gairebé noranta concerts un any i mig després de publicar La força (Bankrobber, 2016), El Petit de Cal Eril tanca una etapa prolífica de la seva trajectòria musical. L'últim concert de la gira serà gratuït i tindrà lloc aquest dissabte 4 de novembre a les 20 h a la plaça de Sant Feliu de Girona, en el marc de les Fires de Sant Narcís.

Aquest àlbum ha marcat un abans i un després: "La força ha deixat de ser un disc per ser una època de la meva vida i de la banda. Hem fet un pas endavant i hem trobat una química que no havíem tingut mai perquè hem tocat molt". 



Es tracta d'una obra que ha commogut la crítica i el públic, i gràcies a la qual Joan Pons i la seva banda han trobat la inspiració per a noves cançons: "El nou disc és fruit de La força, l'hem gravat i produït tota la banda. Acomiado La força amb la sort d'haver fet l'altre, malgrat que no tenen res a veure". En el pla sonor, serà més pop que el darrer.

De la nova referència, que sortirà a la llum a principi de l'any vinent, El Petit de Cal Eril avança: "És una trilogia i apareixeran per separat les tres parts, però també n'editarem el disc sencer. Vaig buscar espais on poder treballar d'una manera bastant intensa i còmoda: una casa de palla de bioconstrucció a Olot, el meu estudi al Teatre de Ca l'Eril a Guissona i el Figure 8 Studio de Nova York".

Tres espais, tres dies d'enregistrament respectivament i tres cançons. Pot semblar casualitat, però no. El número 3 és una conseqüència del títol del disc, que el músic encara no ha volgut revelar. Ho sabrem a partir del mes de gener.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, el petit de cal eril, nova york, olot, guissona, girona, nou disc, final de gira

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.