sona9

Senyor Oca, guanyador del Sona9

Salvatge Cor s'emporta el Premi Joventut , Ju el Premi Èxit i Senyor Oca també rep el Premi per Votació Popular

La 17a edició del concurs ha celebrat la final amb un concert a la sala Luz de Gas

| 15/11/2017 a les 22:35h

Senyor Oca han rebut el primer premi del concurs Sona9
Senyor Oca han rebut el primer premi del concurs Sona9 | Carles Rodríguez
Senyor Oca ha guanyat el concurs Sona9 2017 a la final en directe celebrada aquest dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. El Premi Sona9 suposa per als barcelonins l'enregistrament i edició d'un disc amb un productor professional i una minigira de cinc concerts en festivals musicals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el Curtcircuit, entre d'altres.
 

Salvatge Cor, guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2017 Foto: Carles Rodríguez



El Premi Joventut, que obté el segon classificat del Sona9, ha estat atorgat a Salvatge Cor. Aquest premi consisteix en l'enregistrament a Bucbonera Studios i edició digital d'un EP amb 4 cançons i una minigira de tres concerts en festivals com l'Embassa't de Sabadell i l'Aphònica de Banyoles.
 

Ju, guanyadors del Premi Èxit del Sona9 2017 Foto: Carles Rodríguez



El Premi Èxit, que s'atorga al tercer classificat, ha estat per als osonencs Ju, i comporta l'enregistrament de dues cançons a Bucbonera Studios, edició digital del single 
i una campanya de difusió als mitjans del concurs.

Finalment s'ha entregat el Premi per Votació Popular, dirigit al grup amb més vots del públic durant la final del Sona9. Aquest premi se l'ha endut la formació Senyor Oca, i consta de 1.000 euros en material musical.
 

Lakaste en directe a la final del Sona9 2017 Foto: Carles Rodríguez


En el transcurs de la nit ha actuat el quartet empordanés Lakaste, guanyadors de la darrera edició del concurs Sona9, que han presentat les cançons del seu flamant disc de debut Desastres naturals (Discmedi, 2017).


Senyor Oca se suma a la llarga llista de guanyadors del Sona9, que en els darrers anys ha premiat grups com Lakaste (2016) Est Oest (2015), Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, 17Sona9, Senyor Oca, Ju, Salvatge Cor, Lakaste

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.