«Ara som gegants», tercer disc de Joan Dausà

El músic santfeliuenc presentarà noves cançons el 30 d'abril al festival Strenes de Girona

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 28 de novembre

| 27/11/2017 a les 10:20h

Joan Dausà
Joan Dausà | Noemi Elías
Després de dos anys de silenci discogràfic i lluny dels escenaris, Joan Dausà torna al terreny musical amb un nou disc. El músic ho ha anunciat a través de les xarxes socials amb un teaser que revela amb comptagotes algunes coordenades de l'àlbum: es titularà Ara som gegants i el presentarà el 30 d'abril al festival Strenes de Girona. 



El concert tindrà lloc a les escales de la Catedral gironina i serà la cloenda de la sisena edició del festival Strenes, que se celebrarà del 24 de març a l'1 de maig de 2018. Les entrades per a l'actuació del santfeliuenc es podran comprar a partir d'aquest dimarts 28 de novembre aquí.



Al llarg de dos anys, Dausà ha actuat arreu del món –a ciutats com Nova York, Londres, Luxemburg o Viena– en casals catalans i en petit format. Però el cantautor ha seguit connectat amb l'actualitat catalana i durant aquest silenci discogràfic ha escrit dues cançons protesta: "Com plora el mar", un tema per la campanya Casa Nostra Casa Vostra i la crisi de refugiats, i "No pots tancar-nos a tots", inspirada en el procés independentista.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.