Estrena

«Sol de maig», la depressió primaveral de Paper de Plàstic

Estrenem el primer videoclip de l'àlbum de debut del duet

Presenten el seu nou directe el 9 de febrer al Bunker de Mollerussa

Paper de Plàstic: «L'arbre vermell és el concepte que culmina la nostra lluita»

| 06/02/2018 a les 18:10h

Paper de Plàstic
Paper de Plàstic | Arxiu del grup
El duet musical Paper de Plàstic debuta amb L'arbre vermell (autoeditat, 2018), un recull de tretze cançons que pretén convidar a una reflexió sobre la condició humana i les seves contradiccions. A Enderrock.cat estrenem "Sol de maig", el primer videoclip que acompanya l'àlbum.

Aquesta cançó "és la nota discordant del disc, des d'un punt de vista narratiu", expliquen els músics, i afegeixen: "Intenta transmetre un estat d'ànim de malenconia i apatia, però en aquest cas no ho fa a través de cap història, sinó descrivint imatges i evocant sensacions". La lletra parla de la primavera, de com reneix la natura. "És la nostra astènia o depressió primaveral", diuen. El duet vol que es focalitzi l'atenció en les lletres, així que no han volgut gaire artifici en la producció. 

Radiohead, Nirvana, David Bowie, Extremoduro i El Petit de Cal Eril són alguns dels noms que passen pel cap dels components quan se'ls pregunta quines són les seves influències musicals, tot i que, diuen: "Preferim ser nosaltres mateixos en tot el que fem". 



Formen Paper de Plàstic Jaume Esteban a la veu i guitarra i Albert Riu a la bateria. Fins ara, havien publicat un EP, que els va portar a presentar les seves cançons en directe durant dos anys, a més d'aconseguir el Premi Èxit del Sona9 2016. Aquell mateix any, sense tenir encara disc, van guanyar el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català i van pujar a tocar a escenaris com la sala Apolo i festivals com el Fringe de Torroella de Montgrí i el BAM-Mercè. 

El 2017 va ser l'any en què van decidir enregistrar el seu primer disc –finançat amb Verkami– i perfeccionar el directe, que presentaran el 9 de febrer al Bunker de Mollerussa. No han confirmat més dates, però aviat es podran consultar al web del duet.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, sona9, videoclip, estrenes, paper de plàstic

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.