festivals

Marinah, Cesk Freixas i Mazoni se sumen al cartell del Festivalot

Dàmaris Gelabert, Blaumut, Els Catarres, La Tresca i la Verdesca i Mishima també formen part del cartell d'enguany

L'Auditori de Girona i el parc de la Devesa acolliran la quarta edició del festival, que se celebra el 2 i 3 de juny

| 13/03/2018 a les 16:00h

Marinah
Marinah | Oliana Eliçabe
Fa unes setmanes que ja es van posar a la venda les entrades dels primers concerts del cartell d'enguany del Festivalot: Blaumut, Dàmaris Gelabert, La Tresca i la Verdesca, Els  Catarres, Mishima, Manu Guix amb el Cor Geriona o l'espectacle Hits. Concert per a nadons.

Ara arriben noves confirmacions de la quarta edició del festival impulsat per Els Amics de les Arts: els concerts gratuïts que se celebraran al parc de la Devesa acolliran la música de Roger Canals, Cesk FreixasMarinah i un concert tribut de l'Abbey Road dels Beatles el dissabte, i Dani Miquel, Xiula, Mazoni i un concert tribut a l'Smoking Stones dels Rolling Stones el diumenge.

Nou espai
El Festivalot 2018 se celebrarà els dies 2 i 3 de juny, i per primera vegada serà a l’Auditori de Girona. Els concerts de pagament tindran lloc a la Sala Xavier Montsalvatge i a la Sala de Cambra. A l’interior i a l’exterior de l’Auditori, i just a fora, al parc de la Devesa, hi haurà els espais d’activitats i concerts gratuïts, a més d'una zona de food trucks i espai de joc.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festivalot, festivals, girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.